Våra varumärken

 

Econova erbjuder ett brett sortiment av noggrant utvalda trädgårdsprodukter.

Vår ambition är att tillgodose såväl den erfarne hemmaodlaren som nybörjarens behov i små och stora trädgårdsprojekt.

Varumärket Weibulls ska tilltala den stora massan av trädgårdsintresserade och inspirera dem till att använda produkter som är bra för naturen – när de produceras, används och återgår till naturen. Weibulls ska vara synonymt med ett komplett sortiment med högkvalitativa produkter som ständigt utvecklas för att ligga i framkant.

Hammenhögs erbjuder ett brett sortiment av fröer med fokus på kvalitet, hållbarhet och odlingsglädje. De lättodlade fröerna och tydliga instruktionerna gör det enkelt och roligt att komma igång med odlingen.

Weibulls och Hammenhögs finns representerade i Skandinavien via återförsäljare samt weibulls.com och weibulls.dk. Sedan 2021 är norska Grønn Industri en del av Econova Garden. Vi är även svensk agent för trädgårdsverktyg från schweiziska Felco.

I Sverige, Danmark och Norge har vi agentur och distribution för Substral och Roundup som båda ägs av Evergreen Garden Care. 

Econova är en innovativ aktör inom återvinning och biobränsle. Med varumärket Weibulls i spetsen är vi det ledande trädgårdsföretaget i Norden.

Econova, Box 90, 616 21 Åby, Sverige

Telefon: 011-36 81 00

Följ oss

Skapad av DIGITALCAP