Styrelse

 

Styrelse

Econovas styrelse består av fyra representanter. En välrenommerad och aktiv styrelse med bred kompetens.

Peter Lindgren | Styrelseordförande

Civilekonom, Högskolan Örebro
Styrelseuppdrag: Ordf. Ryssnäs AB och Familjen A Invest AB, Ordf. Länsförsäkringar Östgöta, styrelseledamot Länsförsäkringar Bank, m.fl.
f.d. Vd HSB Östergötland

Maria Gårdlund | Styrelseledamot

Civilekonom, Umeå Universitet
Vd Dugga AB (Ed tech)

Aktiv i styrelsen sedan 2019. Bred erfarenhet av ledningsarbete inom Sweco-koncernen och specifikt för konsultverksamhet inom digitalisering och samhällsanalys. Särskilt engagemang för att driva positiv samhällsutveckling genom ny teknik. 

“Det mest spännande med uppdraget i Econova är att få vara en del av ett företag som kan bidra till en grön vardag och hållbar utveckling och utforska hur digitalisering kan föra oss närmare våra kunder och skapa nya affärsmöjligheter.”

Henrik Andersson | Styrelseledamot

Affärsjurist, Linköpings Universitet.
Vd Ryssnäs AB, Styrelseledamot i Familjen A Invest AB

Aktiv i styrelsen sedan 2018. Ägarrepresentant från Familjen A Invest AB.

“Ser fram emot att bidra till att Econovakoncernen utvecklas inom de spännande framtidsbranscherna återvinning och trädgård genom glädje, nyfikenhet och engagemang.”

Anders Malmström | Styrelseledamot

Civilekonom, Handelshögskolan i Stockholm och Fil. kand. Datavetenskap, University of Saint Thomas
Vd Foreseeti AB (Cybersäkerhet)

Stor erfarenhet inom digital affärsutveckling. Bakgrund inom som strategi- och managementkonsult med fokus på bolagens tekniska satsningar.

“Jag tror starkt på varumärket som bygger på lokalt, familjeföretag och verkligt hållbart – jag är hedrad över att hjälpa till med den digitala transformationsresan som Econova har påbörjat.”

Econova är en innovativ aktör inom återvinning och biobränsle. Med varumärket Weibulls i spetsen är vi det ledande trädgårdsföretaget i Norden.

Econova, Box 90, 616 21 Åby, Sverige

Telefon: 011-36 81 50

Följ oss

Skapad av DIGITALCAP