Maskinoperatör till Econova Garden AB

Nu söker vi en Maskinoperatör till vårt produktionsteam i Åby, Norrköping. Är du säkerhetsmedveten och har ett intresse för teknik? Då kan du vara rätt person för att vara med på Econovas resa mot en mer hållbar värld.

Vi på Econova önskar att möjliggöra en grön vardag och en hållbar utveckling för så många som möjligt. Med hållbarhet i fokus jobbar vi med återvinning, och trädgårdar. Våra trädgårdsprodukter hittar du under de välkända varumärkena Weibulls och Hammenhög i hela Skandinavien. Koncernen Econova omsätter ca 500 MSEK och har cirka 120 anställda. Vårt huvudkontor finns i Åby utanför Norrköping. 

Vill du bli del av en koncern som arbetar för en hållbar framtid?

Om rollen

I tjänsten ingår att paketera trädgårdsartiklar i våra packlinjer samt utföra enklare reparationer och underhåll. Här får du möjlighet till ett praktiskt arbete där du kommer lära dig mycket om vår affärsidé och hur man skapar hållbara affärer inom återvinning och trädgård.

Din profil

Vi söker dig som har:

· Avslutad gymnasial utbildning, gärna teknisk inriktning

· Körkort B

· Minst 2 års yrkeserfarenhet inom industrin eller liknande

· God teknisk färdighet

· Truckkort är meriterande

· Grundläggande datavana.

Du är en social person som har lätt att samarbeta med andra, du kommer bli en del av en mindre grupp och det är viktigt att du är flexibel och drivande i ditt arbete. Vi tror att du har ett noggrant förhållningssätt och vi lägger stor vikt vid att du utför ditt arbete säkert. Du blir en del av Du kommer ingå i vårt produktionsteam med 10 anställda. Du kommer att tillhöra en avdelning och ett familjeägt miljöföretag som vill möjliggöra en grön vardag och en hållbar utveckling för så många som möjligt

Är du redo för nya utmaningar?

Varmt välkommen med din ansökan senast 2021-02-07 till ansokan@econova.se Frågor om tjänsten besvaras av Jens Hoffrén, jens.hoffren@econova.se eller 070-220 27 35.

 

 

Läs mer