Digital Marknadsförare till Weibulls

Weibulls är ett av Sveriges mest kända varumärken inom Trädgård och Odling. Weibulls ägs av familjeföretaget Econova. Econova är Nordens ledande företag inom jord- och trädgårdsprodukter och en innovativ aktör inom återvinning och biobränsle. Koncernen Econova omsätter ca 500 MSEK och har cirka 120 anställda i Sverige, Danmark och Norge. Vårt huvudkontor finns i Åby utanför Norrköping. Econova med konsumentvarumärket Weibulls i spetsen utvecklas just nu i snabb takt med en digitalisering, växande E-handel, digitala initiativ och samarbeten.

Drivs du av att nå resultat via marknadsföring? Trivs du i en roll där du får arbeta både strategiskt och operativt? Vill du arbeta med ett av Sveriges starkaste varumärken inom trädgård och odling? Då kan det här vara rollen för dig!

Om rollen

Som digital marknadsförare tillhör du marknadsavdelningen bestående av 3 – 4 personer.

Rollen som digital marknadsförare är varierad med ett fokus på marknadsföring av Weibulls E-handel och den digitala närvaron i SE och Norden.  Weibulls E-handel är en satsning med endast ett drygt år på nacken och du kommer att vara ansvarig för att driva trafik och konvertering. Du kommer också vara ansvarig samt drivande i hur vi ökar vår varumärkesnärvaro via digitala kanaler i övriga Skandinavien.

Som digital marknadsförare har du en central och viktig roll i nysatsningen på e-handel och digital marknadsföring. Du kommer vara ansvarig för att driva marknadskampanjer, SOME, SEM och SEO från ax till limpa samt kunna leverera relevanta rapporter och komma med förslag på nya satsningar. Du arbetar datadrivet och utifrån konsumentens behov.

Din profil

Vi söker dig som har en eftergymnasial utbildning inom relevant område, gärna med fokus på digitala medier. Du har ett par års arbetslivserfarenhet av liknande arbetsuppgifter alternativt från andra relevanta roller där du har arbetat med digital marknadsföring. Du bör ha mycket goda kunskaper inom samt tidigare arbetslivserfarenhet av Google Analytics, SEM, SEO, Merchant och Facebook Ad Manager osv. Kunskap inom grafisk design (Indesign, Illustrator etc.) är meriterande.

Som person tror vi att du som söker är initiativtagande och framåtlutad. Du är van vid att driva projekt och kampanjer och trivs i en roll med många kontaktytor där du arbetar både operativt och strategiskt. Du är kvalitetsmedveten, affärsmässig och är både tydlig och lyhörd i din kommunikation. Givetvis har du en kreativ ådra och ett stort driv att utveckla Weibulls E-handel framåt.

Vad du blir del av

Econova är ett familjedrivet bolag i tredje generationen. Stämningen är mycket varm och familjär med ett högt engagemang och driv. Econova står inför en spännande resa i en framtidsbransch och rollen som digital marknadsförare erbjuder stora utvecklingsmöjligheter där du får ta egna initiativ och påverka på riktigt. Är du redo att axla rollen som digital marknadsförare på Econova med varumärket Weibulls i spetsen? Skicka in din ansökan idag då vi använder oss av löpande urval.

Är du redo för nya utmaningar?

Varmt välkommen med din ansökan senast 2021-10-20 via länken nedan:

https://jobb.clevry.com//jobs/1348657-digital-marknadsforare-till-weibulls?utm_campaign=jobs-widget&utm_source=jobb.clevry.com&utm_content=jobs&utm_medium=web