Controller

Vi söker nu en engagerad controller till vårt ekonomiteam på huvudkontoret i Åby, Norrköping!

Som Controller på Econova kommer du att arbeta med fokus på affärsområdet Garden, där du stödjer alla funktioner med relevant ekonomisk support och analyser. Vid boksluten är du en del i teamet för att färdigställa bokslutet siffermässigt och tar ansvar för uppföljning och kommentarer för resultatrapporten. Genom aktiv närvaro når du ut i organisationen och bidrar till att ekonomiperspektivet får sitt fokus i den dagliga verksamheten.

Rollen som Controller är fri och självständig där du i stor grad får vara med och utveckla rollen. Du arbetar kontinuerligt med ekonomistyrning av olika flödes- och produktionsenheter ur ett lönsamhetsperspektiv. Du bidrar till utveckling av rutiner och uppsatta mål för att optimera arbetssätten i produktionen. Du har ett nära samarbete med hela organisationen och kommer att tillhöra ett team om fem medarbetare på ekonomifunktionen och rapporterar till CFO

Kvalifikationer och personliga egenskaper

Vi ser gärna att du har relevant högskoleutbildning med några års erfarenhet av aktivt arbete i redovisning och ekonomisystem samt är en van användare av excel. Meriterande är erfarenhet av lagerredovisning. Du gillar att arbeta med och bidra till förbättring av system, arbetssätt, processer och rutiner. Har du erfarenhet från ett tillverkande bolag och god förståelse för industriella flöden och logistik är det meriterande. Vidare har du goda kunskaper i svenska och engelska, i såväl tal som skrift. 

För att lyckas i rollen är du en teamplayer som bidrar till teamets framgång och som tycker om att sätta siffror på händelser och förändringar. Du har ett affärsmässigt sinne och är framåtblickande i ditt arbetssätt. Vidare har du ett engagerat och positivt synsätt och är beredd att sätta dig in i frågor på alla nivåer, allt efter förutsättningar. Du är nyfiken och gillar att lära, samtidigt som du är en källa till kunskap och engagemang. Du är som person noggrann, strukturerad, självgående och prestigelös vilket gör att du gärna hugger i det där behövs – högt som lågt! 

Vi erbjuder dig ett spännande och ansvarsfullt uppdrag i ett familjeägt miljöföretag! Företagskulturen är öppen och vi värderar och värnar om våra medarbetare och arbetar och agerar enligt våra värderingar – öppenhet, långsiktighet och engagemang. 

Rekryteringen av Controller är delvis en ersättningsrekrytering. Tjänsten är på heltid, en tillsvidareanställning med placering i Åby, Norrköping. Resor kan förekomma i projektrelaterade insatser och därmed är körkort ett krav.

 

Är du redo för nya utmaningar?

Econova samarbetar i den här rekryteringen med Cojn AB. Om du är intresserad är du välkommen att skicka in ansökan, CV och personligt brev, via länken nedan. 

Har du ytterligare frågor kontakta gärna rekryteringskonsult Caroline Hansson på telefon 

076-850 11 70. Din ansökan vill vi ha senast den 15 januari 2019.

Länk till ansökan