Area Sales Manager

Vill du vara med och utveckla framtidens trädgårdsföretag?

Econova Garden AB söker en driven och uthållig Area Sales Manager som ska ansvara för försäljningen inom angivet geografiskt område, föredragen bostadsort är Örebro.

Tillsammans med våra kunder arbetar vi för en hållbar framtid. Econova omvandlar problem till möjligheter och skapar samhällsmässiga vinster i form av återvinning, förnyelsebar energi, minskade transporter och grönare trädgårdar. Econova är en innovativ koncern som arbetar för en hållbar framtid. Vi baserar våra återvinningsmetoder på naturens egna processer såsom sol, vind och mikroliv. De återvunna produkterna säljer vi tillsammans med ett stort antal andra natur- och trädgårdsrelaterade produkter med varumärket Weibulls i spetsen. Koncernen Econova omsätter idag ca 570 MSEK och har ca 120 anställda. Vårt huvudkontor finns i Norrköping.Mer information finner ni på www.econova.com samt www.weibulls.com.

Vill du vara med och utveckla framtidens trädgårdsföretag?

 

Econova Garden AB söker en driven och uthållig Area Sales Manager som ska ansvara för försäljningen inom angivet geografiskt område, föredragen bostadsort är Örebro. Som Area Sales Manager hos oss kommer du att vara en del av vår säljorganisation i Norden och arbeta nära kollegor inom fältsäljkåren. Dina kunder består till största del av fria handlare inom trädgårds- och byggfackhandeln. Du kommer även att arbeta med kedjeanslutna kunder i nära samarbete med Key Account Manager. Du kommer att ansvara för ditt distrikts volym- och finansiella budget samt andra målsatta prioriteringar. Med vår vision ”En grönare värld” som ledstjärna kommer du arbeta med att öka konsumentintresset för trädgård samt utveckla lönsamma affärer med utgångspunkt i vårt sortiment. 

 

I dina huvudsakliga uppgifter ingår att:

  • Säkerställa goda kundrelationer och skapa effektiva säljlösningar.
  • Säkerställa produkters närvaro i butik. 
  • Säkerställa att relevant skylt- och informationsmaterial exponeras i butik.
  • Säkerställa värdeskapande ordertagning och varuförsörjning
  • Genomföra utbildningar och varudemonstrationer för såväl kunder som konsumenter

 

Din profil

Econova Gardens säljteam behöver förstärka med en Area Sales Manager som motiveras av att göra affärer. Vi söker dig som är kommunikativ och har lätt för att skapa förtroende samt upprätthålla relationer. Att samarbeta känns naturligt för dig då rollen kräver mycket kontakt med såväl kollegor som kunder. Du trivs med att resa och har förmågan att planera och prioritera. Övernattningar förekommer i tjänsten.

 

Du har:

  • Dokumenterad utbildning inom marknad och/eller försäljning eller relevant yrkeserfarenhet.
  • B-körkort.

God IT vana då vi arbetar i moderna system.

Är du redo för nya utmaningar?

Skicka din ansökan senast 2019-09-27 till: ansokan@econova.se. Märk din ansökan "Area Sales Manager Garden". Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

 

Frågor kring tjänsten besvaras av Kristian Sandberg, rekryterande chef, på 0736-00 41 62. Frågor kring rekryteringsprocessen besvaras av Agnesa Citaku, HR-Partner, på 0721- 84 99 30.