Affärsutvecklare till Econova Recycling AB

Econovas vision är att möjliggöra en grön vardag och en hållbar utveckling för så många som möjligt. För att vi ska nå den visionen behöver vi bli ännu fler engagerade och kompetenta medarbetare. Econova Recycling AB söker därför en Affärsutvecklare, med inriktning mot tjänster inom entreprenad och industriella restprodukter. Vill du skapa en hållbarare framtid tillsammans med oss?

Econova Recycling är skapare av cirkulär nytta. Vi omhändertar restmaterial, som traditionellt ansetts vara avfall, och omvandlar det till nya produkter och erbjudanden. Det som tidigare varit miljöbelastande problem blir med vår hjälp nya möjligheter och skapar samhällsmässiga vinster.

Tillsammans med vårt systerbolag Econova Garden AB ser vi till att de återvunna restmaterialen får nya avsättningar, som t.ex. konstruktionsprojekt, bränsle och jordprodukter. Våra kunder är allt från stora internationella industrikoncerner, till privatpersoner som vill göra fint i sin egen trädgård.

Econovakoncernen omsätter idag ca 500 MSEK och har ca 120 anställda. Läs mer om oss på www.econova.se

Om rollen

Rollen som Affärsutvecklare innebär att du är strategiskt och operativt ansvarig för kundbearbetning, förhandling och försäljning av Econova Recyclings tjänster, med särskilt fokus på våra segment Entreprenad och Restprodukter Industri.

Du ansvarar för din försäljningsbudget inom de segment du är verksam. Du har även ett stort ansvar att, tillsammans med övriga i organisationen, proaktivt arbeta med omvärldsbevakning, bearbetning samt uppföljning av nya kunder och marknader, i syfte att ständigt utveckla Econova Recyclings verksamhet och skapa nya innovativa lösningar och affärer.

Din profil

För att lyckas i rollen bör du ha adekvat utbildning och/eller mångårig erfarenhet av arbete med affärsutveckling och B2B-försäljning inom återvinningsbranschen eller liknande. Förståelse för och erfarenhet av att hantera restmaterialflöden är meriterande.

Rollen ställer stora krav på att du är självgående, ansvarstagande och har en social och kommunikativ förmåga att bygga och upprätthålla långsiktiga kundrelationer. Som person bör du vara innovativ, nyfiken och målinriktad.

Du kommer utgå från hemmet och i rollen ingår regelbundna resor till vårt huvudkontor i Åby utanför Norrköping och på affärsuppdrag över landet, därav är B-körkort ett krav.

Vad du blir del av

Du kommer arbeta på ett bolag som står inför en väldigt spännande resa i en framtidsbransch. Du kommer vara en av tre affärsutvecklande säljare på Econova Recycling, som alla arbetar fokuserat inom sina utpekade affärssegment. Din närmsta chef är VD på Econova Recycling.Econova Recycling AB är ett dotterbolag i den familjeägda miljökoncernen Econova AB.

Är du redo för nya utmaningar?

Varmt välkommen med din ansökan senast 2021-06-20 till ansokan@econova.se

Frågor om tjänsten besvaras av rekryterande chef: Christoffer Andersson, christoffer.andersson@econova.se eller 073- 035 33 31.