Account Manager

Brinner du för att med din handlingskraft kunna skapa en grönare och mera hållbar värld – då är du den vi söker!

Som Account Manager hos oss på Econova är ditt huvudsakliga uppdrag att marknadsföra och sälja in våra jordprodukter till alla som behöver en större grönyta. Området du bearbetar är Mellansverige med utgångspunkt i Östergötland och Sörmland. Dina kunder kan vara åkerier, byggare, anläggare eller andra. Du kommer att skapa helt nya kundrelationer i en region där vi för närvarande inte finns representerade, så ditt uppdrag är att etablera oss och ta oss till den ledande aktören på marknaden. Detta innebär att du kommer ha ett fåtal befintliga kunder och ditt fokus under din första tid hos oss kommer att ligga på nykundsbearbetning.

Vi ser att du antingen är en etablerad säljare med kontaktnät inom bygg, anläggning och transport. Eller att du känner dig redo för nästa steg i karriären och villig att börja jobba med en mer komplicerad försäljning. Stor vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper. I ditt arbete kommer du dra nytta av ditt intresse för gröna ytor, jord och en cirkulär ekonomi.

 

Vi söker dig som

  • Som tidigare har jobbat i ett högt arbetstempo med många kundbesök per dag.
  • Är duktig på att kartlägga och reda ut behovet hos kund.
  • Kan driva dina säljprocesser och är van att självständigt planera och driva försäljning mot uppsatta mål och rapportera in din framgång i våra gemensamma system.
  • Har lägst gymnasieutbildning gärna med inriktning mot bygg eller anläggning.
  • Har erfarenhet av konceptförsäljning är meriterande.

 

Vem är du?

För att vara framgångsrik hos oss på Econova krävs det att du är självgående, uthållig och tar ett stort ansvar i kundrelationer. Vi ser att du också är rak, prestigelös och ärlig. Likaså är det mycket viktigt att du är kommunikativ, vaken och duktig på förmedla nytta till kunden. Du ska också ta ansvar för att ta med dig nya kundbehov hem till Econova, så att vi kan fortsätta att utveckla oss för att bli kundens förstahandsval.

 

Vi erbjuder dig:

  • en möjlighet att utvecklas inom ett av Sveriges ledande företag inom sitt område och som befinner sig i ett expansivt skede 
  • en gedigen introduktion med produktutbildning och besök på våra anläggningar
  • chansen att få representera starka varumärken som t ex Weibulls
  • förmånliga anställningsvillkor

 

Övrigt

Du ansvarar för hela försäljningsprocessen och utgår från hemmet. Du rapporterar till ansvarig KAM tillika avdelningschef och ansvarar självständigt för att nå dina mål och din budget.

Är du redo för nya utmaningar?

Varmt välkommen med din ansökan senast 2019-01-20 till ansokan@econova.se 

Frågor om tjänsten besvaras av avdelningschef Marcus Ramming, marcus.ramming@econova.se eller 070-509 23 03.