Möt våra medarbetare

 

Pixie Kamfjord Karlsson
Content Creator

Som kommunikatör på marknadsavdelningen är min främsta uppgift att kommunicera det hållbarhetsarbete som mina fantastiska kollegor gör. Det gör jag bland annat genom att skriva pressmeddelanden, skapa innehåll för webb och sociala medier och vara involverad i olika hållbara projekt.

Tom Nilsson Teamleader återvinning och jordtillverkning

Som arbetsledare ska jag se till att vi har ordning och reda på arbets-platsen och är i fas med löpande underhåll, så att vi får en god arbets-miljö och minskar risken för till exempel oljeläckage och olyckor. Jag vill också se till att alla i arbetsgruppen får information om vad som händer, så att alla kan känna delaktighet och engagemang. Genom att vara flex-ibla och öppna i vår jordproduktion kan vi också ta emot och testa nya återvunna material, i nära dialog med säljare och produktchefer.

Helena Bohlin Account Manager trädgårds-produkter

Jag pratar mycket och gärna med våra återförsäljare och partners om hur och varför vi arbetar med hållbarhet och också om vad de har för ambitioner. När vi kan hitta gemensamma mål får vi en större förståelse för förändringar i sortiment och priser, vilket behövs för att vi ska kunna utvecklas. Eftersom jag som säljare kör mycket bil är en viktig del också att planera resor smart, för att undvika onödiga resor.

Jonathan Pegler Maskinoperatör fröfabrik och e-handelslager

På fröfabriken och i lagret för e-handeln jobbar vi mycket med att få till smartare användning av emballage och förpackningar. Det har dykt upp en hel del bra idéer, under våren har vi till exempel ersatt bubbelplast med ett utfyllnadsmaterial i papper, fått tag i papperstejp istället för den vanliga i plast och använder stämplar istället för etiketter. Vi har också börjat återanvända kartonger från våra inleveranser till att packa beställningar i e-handeln. Det kanske ser lite konstigt ut att få hem kartonger med helt andra märken, men förhoppningsvis kan man förstå att det är något bra!