Lediga tjänster

 

Vi på Econova önskar att möjliggöra en grön vardag och en hållbar utveckling för så många som möjligt. Med hållbarhet i fokus är Econova en skapare av cirkulär nytta. Vi omhändertar restmaterial, som traditionellt ansetts vara avfall, och omvandlar det till nya produkter och erbjudanden. Det som tidigare varit miljöbelastande problem blir med vår hjälp nya möjligheter och skapar samhällsmässiga vinster. Vi ser till att de återvunna restmaterialen får nya avsättningar, som t.ex. i konstruktionsprojekt, bränsle eller i jordprodukter. Våra kunder är allt från stora internationella industrikoncerner, till privatpersoner som vill göra fint i sin egen trädgård. Våra trädgårdsprodukter hittar du under de välkända varumärkena Weibulls och Hammenhög i hela Skandinavien. Koncernen Econova omsätter ca 600 MSEK och har cirka 140 anställda. Vårt huvudkontor finns i Åby utanför Norrköping. Läs mer på www.econova.se och www.weibulls.com.

Hjullastarförare till Åby

Är du en engagerad och initiativtagande person som har erfarenhet av att arbeta som hjullastarförare? Då är denna tjänst rätt för dig! Vi söker Hjullastarförare som vill arbeta skift till vår anläggning i Åby, utanför Norrköping. Du blir del av vårt produktionsteam på ca 10 personer som alla bidrar till hållbara affärer inom återvinning och trädgård. 

I dina huvudsakliga arbetsuppgifter ingår

 • Lastning och lossning utav gods med hjullastare, både med gafflar och skopa
 • Sortering och kvalitetskontroller av material
 • Vårda och göra mindre underhåll på hjullastare. 

  Dina kvalifikationer

  • Minst gymnasial utbildning 
  • Körkort B, truckkort C eller likvärdigt 
  • Erfarenhet av att köra hjullastare 
  • Erfarenhet av pallhantering  
  • Teknisk kunskap då du kommer utföra enklare reparationer och underhåll 
  • Grundläggande datavana  
  • Flytande svenska i både tal och skrift.  
  • Ledaregenskaper är meriterande

  Din profil

  I rollen arbetar du tätt ihop med ditt team, varför det är viktigt att du är samarbetsvillig och uppskattar att jobba tillsammans med andra. Du är ansvarsfull, strukturerad och noggrann samt har viljan att utvecklas. Som person är du hjälpsam och du ställer alltid upp för att stötta dina kollegor. Vi lägger stor vikt vid att du är kvalité och säkerhetsmedveten. 

  Övrigt

  Vi erbjuder dig ett spännande och ansvarsfullt uppdrag i en familjeägd miljö företag! Vi lägger vikt på en trevlig arbetsplats och en god arbetsmiljö. Företagskulturen är öppen och vi värderar och värnar om våra medarbetare i enligt med våra värderingar – Hållbarhet, Tillit och Mod. 

  Eftersom vi arbetar för en jämn könsfördelning ser vi gärna kvinnliga sökande till den här tjänsten. 

  Är du redo för nya utmaningar?

  Varmt välkommen med din ansökan senast 2023-02-26 till ansokan@econova.se 
  Frågor om tjänsten besvaras av Jens Hoffrén, jens.hoffren@econova.se eller 070-220 27 35